Kapcsolási rajzokRajz feltöltésVendégkönyvFórumStatisztikaElérhetőségek
 
 
Csipogó
Ezen rajz eddigi megtekintői: 15849 fő
(2008.08.27 -óta)


Értékelje ezen rajzot 5 -ös skálán:A rajz feltöltője:Zolee
A feltöltő e-mail címe:legradi.zoltan@freemail.hu
A feltöltés ideje:2008.08.27 - 19:31:02

A kapcsolás fény / hangjelzőként használható. Ha az out pontra 5V feszültség kerül, akkor a Q2, Q3 tranzisztorokkal felépített monostabil kapcsolás négyszögjelet szolgáltat, és a hangszóró megszólal. A LED is villog a beállított frekvenciával, bár olyan gyorsan, hogy úgy tűnik, mintha folyamatosan világítana. A hangmagasság nagy léptékekben a C1, C2 és az R4, R5 értékeinek változtatásával, finoman pedig az R6 pótméter állításával szabályozható.


A kapcsolási rajz a BSS elektronika oldaláról származik!
http://bss.fw.hu


Fizetett hírdetések!(részletekért írj üzenetet)

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!
Mellékelt dokumentumok:

Kapcsolási rajz


Az oldalon szereplő áramkör megépítése során bekövetkezett bármiféle balesetért az oldal szerkesztője, és a feltöltők semmiféle felelőséget nem vállalnak!

HOZZÁSZÓLÁSOK:


   Még nincs hozzászólás

Hozzászólás rögzítéséhez be kell jelentkezned! Amennyiben nem vagy regisztrált felhasználó, regisztráld magad a főoldalon! 
 
 
 

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!

Készítette: Légrádi Zoltán
Minden jog fenntartva 2008 ©