Kapcsolási rajzokRajz feltöltésVendégkönyvFórumStatisztikaElérhetőségek
 
 
Feszültségmérő
Ezen rajz eddigi megtekintői: 14262 fő
(2008.08.27 -óta)


Értékelje ezen rajzot 5 -ös skálán:A rajz feltöltője:Zolee
A feltöltő e-mail címe:legradi.zoltan@freemail.hu
A feltöltés ideje:2008.08.27 - 19:55:36

Az ICL7107 számára érdemes foglalatot beépíteni. A LED kijelző típusa lényegtelen, az a lényeg, hogy közös anódú legyen!!! A kijelzett érték maximum 1999 lehet. A méréshatárt 31-es és a 21-es között elhelyezkedő ellenállás értékével lehet változtatni. A rajzon szereplő 1kohmos értékkel a méréshatár 199,9 V. Ha az értékét 10kohm-ra növeljük, akkor már csak 19,99 V. 100kOhm esetén pedig értelemszerűen 1,999 V. Az áramkör ellátására mindenképpen stabilizált tápfeszültséget használjunk! A műszer hitelességét az 1kohm-os trimerrel lehet beállítani.

Fizetett hírdetések!(részletekért írj üzenetet)

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!
Mellékelt dokumentumok:

Kapcsolási rajz


Az oldalon szereplő áramkör megépítése során bekövetkezett bármiféle balesetért az oldal szerkesztője, és a feltöltők semmiféle felelőséget nem vállalnak!

HOZZÁSZÓLÁSOK:


   Még nincs hozzászólás

Hozzászólás rögzítéséhez be kell jelentkezned! Amennyiben nem vagy regisztrált felhasználó, regisztráld magad a főoldalon! 
 
 
 

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!

Készítette: Légrádi Zoltán
Minden jog fenntartva 2008 ©