Kapcsolási rajzokRajz feltöltésVendégkönyvFórumStatisztikaElérhetőségek
 
 
Audio spektrum analizátor
Ezen rajz eddigi megtekintői: 19091 fő
(2008.08.27 -óta)


Értékelje ezen rajzot 5 -ös skálán:A rajz feltöltője:Zolee
A feltöltő e-mail címe:legradi.zoltan@freemail.hu
A feltöltés ideje:2008.08.31 - 20:18:20

Nagy látványos kapcsolás, szépen megépítve egy füstszínű plexi előlappal egy dobozban, nagyon szép látvány! Mosoly Persze pontosan behangolva műszerrel az igazi!

Fizetett hírdetések!(részletekért írj üzenetet)

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!
Mellékelt dokumentumok:

Teljes dokumentáció


Az oldalon szereplő áramkör megépítése során bekövetkezett bármiféle balesetért az oldal szerkesztője, és a feltöltők semmiféle felelőséget nem vállalnak!

HOZZÁSZÓLÁSOK:

[ELŐZŐ 5 üzenet] [Az utolsó 5 üzenet] [KÖVETKEZŐ 5 üzenet]chef88

2008.12.01
11:29:15


Nos arra jutottam hogy belefogok a Bss féle masinába, de csak mono oldalon első körben. Ha az sikerül, akkor érdemes sztereóra kibővíteni. Ellenállásokkal könnyebb variálni, egyszerűbb mint kondikkal... Hát köszönöm az eddigi segítséged, amint jutottam valamire ezzel vagy a Bss féle kapcsolással, írni fogok a tapasztalataimról! Kacsint
Tiszteletem!
Zolee

2008.12.01
08:28:55


Helló!

Hát igen PIC -el is szépen meg lehet oldani! A BSS -es verziónál nagyon jók a sávszűrők, szépen dolgoznak bár olyan ellenállás értékek vannak amik nem szabványosak, legtöbbet 2 ellenállás, soros, párhuzamos kapcsolásából össze tudtam rakni, de van 2 olyna érték is amit csak 3 ellenállásból tudtam összehozni, de ezekkel nagyon szépen muzsikál, jók a tartományok is!
chef88

2008.12.01
00:12:44


Az a baj hogy bemérettem laborban, és igazából működik, csak teljesítménybeli problémák vannak. Előerősítés után is csak 2-3 sor led dolgozik a 10 helyett. És a sávszűrők is elég rossz jósági tényezővel működnek. Nem igazán ott csapja le a görbét ahol kellene, és így eléggé átfedik egymást, mondhatni ott kezd dolgozni az egyik ahol a másik még csak félig hagyta abba... (minden alkatrészt, paramétert, és panelrajzot a dokumentációból vettem..) Amúgy azon gondolkodom hogy valakit megkérek hogy PIC-ben programozza fel nekem... Úgy valamivel egyszerűbb lesz az egész konstrukció... Csak hát a digit már nem az én hatásköröm..Jajjj
Zolee

2008.11.30
17:05:14


Helló!

Hát igen ez is egy megoldás! Mosoly De igazából nem lehet, h vmi beültetési hibád van? (a mellékletben szereplő NYÁKokat használod?) mert a srácnak valami egészen más jellegű gondja volt, egy szemmel szinte észrevehetlen fólia szakadása volt. Ezt kijavítva tökéletesen ment neki, és ha jól tudom semmi egyebet nem változtatott.
chef88

2008.11.30
17:00:18


Üdv! Köszönöm a tippet, már én is szemezgettem ezzel a kapcsolással, amit küldtél, csak az a baj hogy az UAA 180-as led vezérlő IC 380Ft!! Egy még nem gond, de 16 DB kell belőle sajna Zavart Multiplexer lenne a legegyszerűbb, de ismét belevágni a fejszém egy előzőnek kivághatatlannak bizonyuló fába...Sír Szerintem az lesz amitől tartottam. Szétszed, egyesével nekiáll szűrőket méregetni gyakorlópanelon, hátha egy újrarakás segít rajta.. Köszönöm a supportot! Vigyorog


[ELŐZŐ 5 üzenet] [Az utolsó 5 üzenet] [KÖVETKEZŐ 5 üzenet]

 
 
 
 

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!

Készítette: Légrádi Zoltán
Minden jog fenntartva 2008 ©