Kapcsolási rajzokRajz feltöltésVendégkönyvFórumStatisztikaElérhetőségek
 
 
Ferekvencia, kapacitás és induktivitás mérő PIC-el
Ezen rajz eddigi megtekintői: 22370 fő
(2008.08.27 -óta)


Értékelje ezen rajzot 5 -ös skálán:A rajz feltöltője:Doncso
A feltöltő e-mail címe:doncsopapa@gmail.com
A feltöltés ideje:2008.09.04 - 20:51:01

Kiváló müszer, kondezátort , kapacitást és induktivitást mér 1%os pontossággal.Piszok jó kis műszer, minden amatőr műhelyben ott a helye.
Kérdés esetén írj a fenti címre!

Fizetett hírdetések!(részletekért írj üzenetet)

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!
Mellékelt dokumentumok:

teljes anyag

Lcf mérő lecsupaszitott nyákja.

LCF mérő táppal együtt nyákja


Program

Az oldalon szereplő áramkör megépítése során bekövetkezett bármiféle balesetért az oldal szerkesztője, és a feltöltők semmiféle felelőséget nem vállalnak!

HOZZÁSZÓLÁSOK:

[ELŐZŐ 5 üzenet] [Az utolsó 5 üzenet] [KÖVETKEZŐ 5 üzenet]Zolee

2009.08.17
20:08:49


Sziasztok!

Arra kérek mindenkit, hogy ne veszekedjetek, bár gruber figyelmetlen voltál, de az én hibám is volt a comment funkció kezdetlegessége. Mostmár a feltöltő is kap értesítést és van lehetőség válasz küldésre is egyez hozzászólásokhoz így a hozzászólás írója is értesül! Remélem ez a vita legalább kicsit hozzájárult az oldal fejlődéséhez!
Doncso

2009.08.16
21:23:59


Na drága barátom, látom igen vidéki fejlesztés eredménye vagy, ezt most inkább nem feszegetem, de van itt egy két tév eszméd amit most helyre fogok tenni. Azt gondolod enyém az oldal? TÉVEDSZ! Ez Zoli oldala. Én töltöttem fel a rajzot, egész pontosan majdnem EGY ÉVE, ez alatt az idő alatt ne várd már el, hogy minden nap nézegessem hogy van e hozzászólás vagy kérdés a kapcsoláshoz, ráadásul feltöltöttem az ilyen emberkéknek mint amilyen te vagy, egy csomó rajzot, hogy könnyebben boldoguljanak, és azt várod tőlem hogy az összes rajzot nézegessem, hogy van e kérdés, minden nap? EZÉRT VAN OTT AZ ÍMÉL CÍMEM, hogy ha valami gondod van akkor megtalálj és megkérdezd. Más emberek képesek erre, rengetegen írtak nekem, rendre mindenkinek a legjobb tudásom szerint segítettem is. Az ,hogy te nem tudod használni az oldalt, és fogalmad sincs ki kivel van egyáltalán, arról nem én tehetek.Menő Hogy te írsz csúnyákat vagy sem, abszolút nem érdekel, magadat minősíted vele nem engem, de okos ember belátja ha vak vágányra fut.
Cool
gruber

2009.08.16
12:17:03


helló. én nem az oldalt szidom csak aza fura hogy te is csak azér csinálod az oldalt hogy legyen akor fölösleges még nem írtam meg csúnyán ugy mond adig baszott mindenki válaszolni mer ha te is kicsit tudnál olvasni előtte is írtam és aszt hiszem 3 hét nem volt elég hogy válaszolj akor bujj el az oldaladal együtt nem azt kelett volna tenni hogy 3 után kell írni egy panaszt oszt arra már odafigyelsz külömben meg már meg oldottam a problémát nem kellet hozzá a segítséged és tőlled meg zolee elnézést kérek mer télleg fére értettem a dolgot azt hittem hogy te teted fel tőled bocsánatot kérek mégegyszer. De aki 3 hétig nem tud válaszolni csak ha már szidják akor az meg ne is segícsen mer biszt semmi hasznosat nem tud mondani. És mongyuk ha te is kicsit figyelmes lennél akor nem váratnál meg senkit ennyire hanem mongyuk 3 napon belül vissza írsz neki ha már ennyire neked is nagy a képed. Ja és hogy lázsd menyire nem vagyok ojan mint te köszönöm a kapcsolást szép és jó minőségű után építést sikerült csinálnom köszönöm.
Doncso

2009.08.15
00:21:24


Kedves Grúber Hugó. Ha egy pici jóindulat és figyelem lenne benned, amit igencsak hiányolok, akkor felfigyeltél volna, hogy nem Zoli töltötte fel a rajzot hanem én, ezért ne az oldalt szidd, hanem magadat, mert nem vagy képes olvasni. Ezen ismeret hiányában feltételezem képtelen lennél e készülék után építésére, még segítséggel is. Mellesleg nem tudom milyen segítség kellene, ugyan is, elkészíted a nyákot, beülteted, felprogramozod a pic-et és megy. Király!
A kedves leveled után, viszont ne is kérj segítséget. Mert én is ilyen jóindulattal fogok hozzád állni.
Üdv.Menő
Zolee

2009.08.14
12:00:59


Viszont a felháborodásod felhívta a figyelmem egy hibára, illetve hiányosságra, hogy a feltöltő nem kap e-mail értesítést ha comment érkezik a rajzához amit feltöltött, mostantól már a feltöltő is kap! Király!


[ELŐZŐ 5 üzenet] [Az utolsó 5 üzenet] [KÖVETKEZŐ 5 üzenet]

 
 
 
 

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!

Készítette: Légrádi Zoltán
Minden jog fenntartva 2008 ©