Kapcsolási rajzokRajz feltöltésVendégkönyvFórumStatisztikaElérhetőségek
 
 
Dallamgenerátor UM66 -al!
Ezen rajz eddigi megtekintői: 12938 fő
(2008.08.27 -óta)


Értékelje ezen rajzot 5 -ös skálán:A rajz feltöltője:Zolee
A feltöltő e-mail címe:legradi.zoltan@freemail.hu
A feltöltés ideje:2008.10.10 - 11:42:13

Az UM66 egy céláramkör, kifejezetten olyan célra készült, hogy minden külső elem nélkül egyszerűen elkészíthető legyen egy olyan áramkör ami egy jelzésadóként használható és unalmas pittyegés vagy sípolás helyett dallamot szolgáltat. Csengő helyett is kiválóan alkalmazható. Az IC előre programozott dallamot tartalmaz. A gyártó skálájában másfajta dallammal programozott darabok is megtalálhatóak. Kis helyen elfér, tápfeszültsége mindössze 3V, akár elemekkel is biztosítható. A BC148-as tranzisztor csak a kisimpedanciás hangszóró meghajtását biztosítja. Cool

Fizetett hírdetések!(részletekért írj üzenetet)

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!
Mellékelt dokumentumok:

Kapcsolási rajz


Az oldalon szereplő áramkör megépítése során bekövetkezett bármiféle balesetért az oldal szerkesztője, és a feltöltők semmiféle felelőséget nem vállalnak!

HOZZÁSZÓLÁSOK:dani22

2008.12.17
16:31:40


Jó kis kapcsolás! Talán megcsinálom ha lessz időm!


 
 
 
 

Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, kérlek ADAKOZZ a fennmaradás érdekében a PayPal rendszerén keresztül egy tetszőleges összeggel! Köszönjük!

Készítette: Légrádi Zoltán
Minden jog fenntartva 2008 ©